--------


Trött och spelsugen.

Är det bara jag som aldrig är pigg nuförtiden? Äter ju för tusan Énaxin! Då ska man väl bli pigg, dessuom så dricker jag i runda slängar en liter tranbärsjuice om dagen. Ska ta mig ut i vintern med Nudie och kameran sen. Nancy gömmer sig så fort man tar fram halsbandet när det är så kallt ute, så hon får inte följa med.

Som vanligt när jag inte har något att göra så sitter jag och lyssnar på bra musik och får en stark känsla av att jag vill stå på scen. Eller iallafall sitta i någon mysig källare med massa instrument och spela in en massa musik! Ha en väbesökt myspace sida och ha en liten spelning någon gång ibland.
Något sådant.
Men hur kommer man igång? Har jättemånga idéer som bara väntar på att få ta form. Amanda och jag har inte riktigt kommit igång med Magpie heller. Magpie är vårt band. Eller jag vet inte vad man kallar det när man bara är två. En duo kanske? Fast vi kan ju spela massa instrument, har vi kommit fram till, så då borde vi räknas som ett band iallafall.

Torö väntar, Nudie väntar också.


Somnar 07 vaknar igen på NATTEEEEEEEN


It's forgetting the words to your favourite song


Ledighet

MJ-konserten är avslutad och idag är jag ledig. Det är lite tråkigt att blogga när man inte har sin egen dator faktiskt. Sladden, (alltid alla dessa sladdar), har gett upp och pappa har fortfarande inte köpt en ny. ALLT finns i den där datorn! Varför förvarar man allt i en plastlåda egentligen? Det är ju ganska dumt..

My blood is singing with your voice


Michael Michael Michael Michael Michael Michae...


Söndagsmys

 
Kanelte, film och Johanna. Behöver man nåt annat?


Get


Berenice Abbot


Jag äter köttbullemacka

Jag börjar bli lite trött och så. He he. Nu fick jag ont i magen.


Lalalalala

Öppet hus gick bra, jag är nöjd. Tappade texten lite, men det fixade sig nog ganska bra ändå tror jag. Väldigt lite folk överhuvudtaget. Tråkigt. Men det var roligt med öppet hus! Tog i princip inga foton. De här två bara.


Pyjamasparty


why, why teeell it's nature!

Imorgon är det öppet hus och DU ska komma till Nynäshamns gymnasium. Därmed basta! 18-20.30. Vi ska sjunga och fota i estetkorridoren. Du vet att du vill dit.


Cirkus/analogt



Warm me up and breathe me



Jag tycker om dig när du ler, sluta aldrig le.


...

min hals vill inte bli bättre. Det känns som att det sitter en envis chipsbit i fel strupe. Ont gör det. Det är inte så roligt heller, eller skönt heller för den delen. Julia tipsade om Enaxin, det skulle tydligen hjälpa. Hon blev frisk, och det är ju ett mirakel. Därför kommer jag bli frisk också! Woho!

Emma Bork vad är din hemlighet?


Jag blir fortfarande förvånad när snön ligger kvar

Inom mig är det redan vår.
Så när jag vänder på huvudet för att blicka ut i vildmarken
blir jag förvånad över att det är snö där.


Mama, take this badge off me




Madagascar och en hel påse chips.

Så ser min natt ut. Om man inte räknar med det faktum att jag kommer somna på soffan inom en halvtimme. Själv. Jag ska skaffa lite nytt umgänge. Ett umgänge som stannar när man är själv. Har det ioch för sig. Varför frågade jag inte någon av dem? Dumt. Jag är övertrött och ska egentligen inte sitta här. Det påverkar endast andra än mig. Negativt eller positivt kan man ju undra. Tolkningsfråga om man frågar mig. Men det gör man inte. Så här ska ni få en bild, nej två, sen ska jag se på Madagascar och skratta hejdlöst innan jag somnar i fosterställning i soffan. Ensam.

Godnatt!

 


Turn me into a bird so I can fly out of here


Jag fastnar mer och mer för Erik Hassles akustiska klipp



Jag vill nästan gråta för att det är så fint.


SPÖÖÖKE

Undrar om någon kommer ställa frågan: "Men Louisa, mår du verkligen bra?"
Jag är nämligen väldigt glåmig och säckig. Men that's life när man är rödhårig, blek och trött. Och förkyld.

Tog en tripp till Nynäsakuten i måndags för att få reda på vad det är för fel på mig egentligen. Svaret jag fick på den frågan löd: "Du går nog bara igenom en svag period i ditt liv just nu. Det kan hålla på i upp till två år."
Kul, tänkte jag. Då är det ju bara ett halvår kvar! Shetas pommesfretas!

Mormor pratade om att Rosenrot hjälper på traven. Man blir piggare och det var snabbverkande också! Får skicka ner pappa till hälsokosten, he he.


A seven nation army couldn't hold me back




Midsommarfestivalen & Emmabodafestivalen

Grattis Julia som får en festivalbiljett i 18-årspresent! Vi ska till Midsommarfestivalen 19-20 juni, vet inte riktigt vad mamma och pappa säger om det, men det märker vi. Kristian Anttila ska spela, då måste man ju dit.

29-31 juli är det Emmabodafestival, känner inte till några av artisterna än. Parken iofs, men det kommer fler efterhand.

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!


Fiskmåsarna sitter fortfarande på taken


(Internet är inte min kompis...)


Philip. Kalle. Tim.



Från treornas Julshow 19e december.


Equus - Tim Flach




Tim Flach. 


In your eyes I see somebody that could be strong .



Simon & Garfunkel är för övrigt bra

Tycker om dom. Dom är mysiga.

Search - simon & garfunkel



Hur kan man inte älska dom? Kolla håret. Älskar håret.


7 januari 2010

Hej, skolan har börjat. Erland kastade otroligt nog inte en kniv i min rygg idag! WOHO! Stayin' strong. Vi slutade halv 12 och stannade i skolan till 1. Sedan har jag suttit här, och lyssnat på musik och bokat tandläkar-, och läkartid.

Ska nog ta mig en sväng ner till Röda Korset.

See ya!


Hello, my name is nolife



Godnatt!


6 januari 2010

Idag har jag umgåtts med min moster, hennes fästman och deras två små underbara barn! Oliver och jag har lekt med bilar, sågat, sett Wall-e, lekt med mer bilar och letat efter spöken. Det ska bli jättemysigt att vara barnvakt åt dem två gånger i veckan hela våren!

Babababa baaaa I'm Lovin' it!


Game Over

Okej. Jullovet är officiellt slut om 12 timmar. Hade jag haft en sladd till min kamera(!) hade det varit lite bättre ordning här också. Men nej. Den är borta. Det suger.

Det här jullovet har varit jättemysigt! Snö hela lovet, en tripp till Nyköping, nyår med massa människor som jag tycker om. Jul med hela mammas släkt, Julia kom äntligen hem! Förkylningen och det stundande läkarbesöket kunde jag nog slippa, tandläkarbesöket har jag däremot ingenting emot. Tandläkaren är ganska snygg, liksom. Lyckades bita av en tand, som en annan 70-åring.. Åt inte ens nåt hårt! Lax med quinoa och typ.. nåt mer. Spenat kanske..? Det är ett intressant ämne.

Har ju såklart inhandlat en del rea-fynd också! En CD-box a' Ella Fitzgerald, Monica Zetterlund, REM till mamma. Bok om Håkan. Bok om Michael Jackson. Bok om Marilyn Monroe med världshistoriens minsta text. Kläder till förbannelse!
Jag älskar REA!

Vad har ni gjort hela lovet?



Varför känns livet händelselöst när det är händelserikt?

Detta funderar jag på just nu. Och vart i hela fridens namn min kamerasladd gömmer sig. Har jag förolämpat den på något sätt? Förlåt i så fall. Men kom fram! Snälla.


nyårslöften 010110

Så var 2009 över också. Ett relativt bra år, det har det ju varit. Men tiden går ju så fort! Halva gymnasietiden har gått redan, bara sådär! Började inte vi igår liksom?

Det har hänt så himla mycket! Håkan-konserter och festivaler, en ny kusin och en försvunnen katt..Nya vänner och gamla vänner, en resa till Gran Canaria med 12 tjejer! Utvecklat ett intresse för foto, vilket har lett till det första besöket på Fotomässan i Älvsjö. Långt hår, kort hår..
Dessutom en massiv vurp med moppen! 
Det kan fortsätta i en oändlighet.

Vad ska hända det här året då?

Thåström-konsert
Moppe-tour på Gotland
Emmaboda
Bounce-föreställning
Köpenhamn
Tyskland(?)
Michael Jackson-föreställning
Studenternas avslutningsshow
Alla hjärtans dag-konsert

Det ska nog kunna bli ett ganska bra år av det här också..!
Men sen kommer man ju till de där Nyårslöftena. Vad ska man ha för löfte egentligen? Det där är ju så svårt.. Ett är väl att alla ovanstående aktiviteter ska bli av. Jag ska kunna springa 5 kilometer utan att stanna.. hehe stor chans!

Med detta önskar jag er en fräsch start på det nya året och hoppas att det blir bättre än det forna!
Gott nytt år!


RSS 2.0