Nudie


Nej, vi var luft Luft och inget mera!


.................


Och snart börar det igen...

...den här gången till Grand Central Winter.


.................

Än en gång sitter jag och grinar för att jag hör något underbart sårbart och känslosamt.. Igår var det Little Dragons, nu är det de lite vanligare snyftarna Antony & the Johnsons. Att släppa ut känslor är det iallafall inga problem med. Inget negativt i det.

VI HAR HÖSTLOV!

This time maybe I'll be bulletproof

Undrar om jag har tid med det här.. Finns en viss risk att jag inte har det.

Undrar om jag är i en ego-period? Känns som att jag inte pratar om nåt annat än mig själv, det är jättejobbigt!

091002




Är det dags nu igen?

Igår fick jag den där, nu-har-jag-en-infektion-i-kroppen-känsla. Jag har precis fått igång min röst igen, så kommer det här. Kul det känns, speciellt eftersom jag köpte gymkort i förrgår också. Bra att man kan sätta igång med det nurååå.

Nä jag får helt enkelt kurera på Torö ikväll, med jordgubbar, bananer och glass, Plaza och Hänt Bild, Idol och en film. Har jag hela kvällen utstakad? Har inte läst klart FOTO heller. Ska nog ta med kameran så kan jag och hundarna sitta på trappan och ta kort på fåglar och rådjur. Det blir nog ganska mysigt, man behöver inte sällskap för att det ska bli bra och mysigt? En tur till bryggan skulle vara mysigt.

Vad kallt det har blivit!


Kom hit det blöder, ajajajaj, sa jag till en av mina bröder, ojojojoj.....

Sitter och lyssnar på Jojje Wadenius. Han är skön. Ska börja lyssna mer på den skivan igen. Hehe.


No matter which way you go


You know that I, I will surrvive!

Jag dog inte! Vi klarade hela orienteringen utan problem, sprang mycket och tog varenda kontroll. Jag sprang sist. Julia först. Finsken fyllde på världens metangaser. Johanna halkade. Men vi klarade det. VG-banan på 1 timme och 30 minuter!

Jag är stolt.

Först ska jag lyssna lite till på Tegan & Sara

sen ska jag borsta tänderna och kissa.

http://open.spotify.com/track/42FMiAfxOVPzXdVQc3FDeW

Orientering..

Orientering är det som väntar. Om ca 40 minuter står Es2 i Nynäshamns Gymnasiums idrottssal, redo att kasta sig ut i vildmarken med endast karta och kompass till hjälp.

Jag är lite rädd för att orientera. Man måste springa så mycket..

Igår hade alla sångare en liten mini-"konsert" där vi spelade upp Michael-låtarna vi har tränat på de senaste veckorna. Och för första gången känner jag mig riktigt nöjd med mitt framträdande! Det blev lite skakigt på slutet, men det gjorde liksom inget. Jag fixade "ta-i"-delarna utan problem och Amanda sa att det blev jazzigt, och det är ju inte helt fel.

Men, men.. Det börjar väl bli dags att förbereda sig inför orienteringen. Typ ringa alla som man någon gång kännt och ta farväl..

FARVÄL!


RSS 2.0