Två generationer


Old times, good times. In a time I did not know.


Vem vet inte du, vem vet inte jag

Jag vet inte riktigt vad jag ska lyssna på för musik längre. Jag kommer liksom inte på nån artist när jag klickar igång Spotify. Kommer inte ihåg vad jag har lyssnat på de senaste månaderna. Förutom Pete Yorn & Scarlett Johansson, Angus & Julia Stone och Nouvelle Vague. Vill ha Grand Central Winter och Armand Mirpour på Spotify också.. Livet är inte fulländat innan de finns på spotify.

Och därmed basta!


You can leave whenever you want out. You want out.




Pete Yorn & Scarlett Johansson – Break Up 

Det här är faktiskt bra. Scarletts debut var sådär, men den här skivan är supermysig!

Lyssna!


In my world of fantasy


Wakie Wakie!

Bea sover fortfarande. Denna lilla människa sover jämt. Hon är fjorton och i den värsta hormon-svängen, men sova till halv tre? 14.30. Det kan man väl inte göra? Jag sov till 13 och fick i princip panik. Hon borde ju få nån slags ångest när hon vaknar.

Det är ganska roligt när Bea vaknar. Ca. 15.30 i princip varje lördag kan man bevittna Beatrice komma ut från sitt rum. Hon släpar en handduk och en morgonrock med håret på ända, sömndrucken med de speciella kudd-rynkorna kvar i ansiktet. Man hälsar "God morgon", smått sarkastiskt och får en grymtning tillbaka, utan stopp. Siktet är som ni redan förstått toaletten. Så med beslutsamma, om än något långsamma, steg tar hon sig in på toaletten. Låser dörren och tar en dusch. I ca. en timme. Ut kommer en helt ny människa!
Som Stepford wife-maskinen fast bättre!

Det är otroligt.

Did I say I'm just a boy?

Jag har börjat lyssna på Angus & Julia Stone och kan inte sluta! Paper Aeroplane, Just a Boy, The Beast, Mango Tree... Alla är bra! Får helt enkelt inte nog.

Lyssna här: Angus & Julia Stone – A Book Like This

Ni kommer inte bli besvikna.


RSS 2.0