Athony and the Johnsons


I'd go crawling down the avenue

Det händer saker just nu. Okej? Inte negativa. Positiva. Jag vet inte vad som har hänt riktigt, men det senase halvåret har jag haft en underlöig känsla i kroppen. Ett slags lugn som bara gör så att jag är tillfreds med allt. Lycka kanske? Klyschigt, men jag känner mig lycklig. Och djup! Jag analyserar och ser saker på ett annorlunda sätt än förut. Detta har emellertid lett till att jag av någon anledning inte kan skratta lika mycket som jag gjorde förut. Och det är ju en ganska konstig utveckling. För när man känner sig glad och lycklig så skrattar man väl mycket? Det är väl typ en bieffekt av att vara glad. Att inte kunna knipa igen när man ska och så.. Eller jag vet inte. Men det känns som ett riktigt hjärtligt skratt skulle vara det som gjorde så att den här euforin skulle kännas himla mycket bättre.

Men det där är sånt som går i perioder i mitt liv. Har jag läst någonstans iallafall. Det har tydligen med stjärntecknet att göra. Äsch det går över. Det gör det alltid. Den små-lyckliga melankolin. 


Får lyssna på Håkan eller nåt..



Nu drar jag ut i solen igen!


Like somethings underground's gonna come up and carry me

I jättemånga år har jag haft någon slags "fobi". Utrymmet mellan sängen och golvet. Min hjärna har fått för sig att någon ligger under sängen och ska sträcka ut handen och ta tag i min fot när jag tillräckligt nära. Detta leder till att jag tar sats och hoppar upp i sängen när jag ska gå och lägga mig. Eller släcka lampan i vardagsrummet på kvällen. Eller inte bara på kvällen förresten. På dagen också.

Är det verkligen bara jag som har det såhär eller?

Alltså det är ju inte så att jag inte vet att det inte ligger någon/något där. Det blev knappast bättre efter att man såg House of wax när han den konstiga snubben klipper av hälsenorna på en annan snubbe. USCH! Hur kommer man ens på den idén? Tänk på stackars mig som inte klarar av sånt där.

Vad ska den där varelsen under sängen göra med mig när jag väl har blivit nersläpad? Det vet jag inte. Typ äta upp mig? Det är ju ganska fånigt, men det där är något som har släpats efter mig i väldigt många år. Klängt sig fast och vägrat släppa taget.

Det är ju lite konstigt det där. Hallå jag är 17 och tror att ett monster bor under sängen!


Hard work work!

Imorgon börjar sommarjobbet. Och det är ju typiskt med tanke på att det fina vädret kom nu, när sommalovet är slut och inomhussittandet börjar. Vi har verkligen ingen sol utanför förrådet! Hur orättvist är inte det? Mycket!

Dessutom så är den där helvetiska förkylningen tillbaka, eller ja, nu är den nästan borta. Men i fredags kunde jag knappt få fram ett ord.. Samma igår. Förstår inte det där riktgt. Är det nån liten dum tomte som sitter på min ena axel och slänger förkylningspulver på mig hela tiden eller? Försvinn isåfall för där ska du inte sitta och dingla. Hoppa till någon som förtjänar det!

Let me take you down, cos I'm going to Strawberry Fields


Mamma


Väldigt länge sedan



Okej jag hade väldigt stora öron och tandställning.

22:22 har mamma och Janne dragit sig neråt..


Såhär blir det nog bara på Torö

Jag undrar om det blir såhär knasigt överallt, eller om det bara är hos mormor det blir såhär. Det är nog inte helt omöjligt om det är så. Helt galet är det med hundar och katter. Mamma sa nåt om att man är smart om man har en lång mellantå. Bea om att bananer växer mot solen - det är därför dom är böjda. Utåt från klasen. Dessutom så är faktiskt bananer en krydda! Holmis känner sig visst ensam utan sin häst, även om kobojsar-hatten han har är väldigt fin med band och allt!

Hur ska detta sluta? Åka moppe får jag inte heller. Norsbol var visst bara en liten fin illussion, som numer är en liten hägring i horisonten.

Men det är faktiskt ganska roligt! Säger någon något annat så ljuger den personen.

Glad Midsommar!


Midsommar!

Mer midsommar än så här blir det väl inte?


10 små moppepojkar skulle gå på bIo


MColycka inträffad

Hehe jag och Agnes vurpa med moppen igår. Nu har båda uppskrapade knän och lite små-skrap lite varstans, och haltar runt som två pensionärer.

Agnes har det lite värre. Hon åkte i shorts, så hennes knä är väldigt stort och lite äckligt. Men hon landade på mig så det jämnar ut sig lite. Även om Agnes haltar mer och har händerna på ryggen som en gravid när hon går. Det ser ganska roligt ut.

Det är ganska komiskt alltihopa med tanke på att jag, Aggan och pappa satt och pratade om saker som verkligen inte ska testa. Jag tror att två personer på en ciao-moppe skulle platsa väldigt bra på den listan.

Agnes åker till England på lördag så det här är sista gången vi ses innan hon drar iväg..


Jens Lekman


Hoffmaestro-Desperado


Bland glasögonormar och rallysniglar

Jag och Agnes har verkligen inte gjort någonting idag. Vi har hämtat ut mina glasögon. Två par. Sen gick vi hem igen. Sen tog vi tåget hem till Agnes. Sen låg vi i soffan. Åt thai-mat och låg på soffan. Så det har ju varit en mycket givande dag. I can see clearly now! Woo!

Vi gjorde en katt inatt också. Det var ganska roligt.
 
Det här blev ju inte mycket till inlägg. Ehm.. Ett visdomsord kanske? Så att ni har fått ut något ur det här iallafall.

Här kommer det:  "Jag är inte okej, du är inte okej och det är okej"

Så. Något givande för stunden. Ett helt givande inlägg kan jag nog utlova en annan dag. Typ på torsdag?

Puss och hej vegopastej!

Nostalgi. Örebro februari 2009


Over and out folks!

Kallt. Ett bra adjektiv som beskriver känslan i domartornet ganska bra.

See ya tomörrow!


Dagen då Nudie klev ur sitt skal

Det har hänt. Nudie har blivit klippt. Hon ser inte längre ut som en söt liten lurv, utan nu ser hon ut som en söt hund! Världens gulligaste!

Dagen blev inte meningslös. Jag och Gabbi gjorde ett kilo fruktsallad och åt upp allt själva. Sedan gick vi på promenad. Sedan kom jag hem och fixade till här. Fint, visst? Pladdrat med Agnes också. Och sett några studentvagnar.

Måste såååååååååååååååååååva nu. Upp om 8 timmar.. Det suger. Tredje dagen på sommarlovet och jag måste upp med tuppen. Äh, det blir säkert roligt i Grödinge. Tar lite bilder på hästar så får ni se.

Godnatt och sov gott!

Orkar inte idag



Jag tänker inte åka och kolla på studenterna när dom springer ut idag. Dom klarar sig säkert minst lika bra utan mig. Eller, nja. Kanske.. Tveksamt. Men nu börjar det om 6 minuter. Orkar inte åka moppe dit heller för den delen.

Jag tänker helt enkelt sitta här i min fina Håkan Hellström-tröja och finslipa lite på bloggen istället. Glo på burken. Vänta på att hundarna ska komma. Gå på promenad. Fråga Agnes om hon vill följa med. Stå på huvudet mot en vägg. Dammsuga? Nej, inte dammsuga. Sova tidigt!

Glad nationaldag!

Hello Saferide


Goodnight goodbye!

Jag skulle lägga upp en bild, men jag hittar den inte..

Kolla på in gamla blogg här!

Konverterat hit har man gjort nurå

men det är kul, visst?

RSS 2.0